wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Zoef | Blerick

Uitdagende, professionele buitenschoolse opvang midden in Blerick, dat biedt bso Zoef. Kinderen van 4 tot en met 6 jaar kunnen hier terecht, daarna stromen ze door naar bso Zoef 2.0. Bso Zoef bevindt zich in een modern, centraal gelegen gebouw nabij Boulevard Hazenkamp waar genoeg te ontdekken valt. Ook de peuterspeelzaal en de dagopvang zijn hier te vinden. Bij bso Zoef komen kinderen van basisscholen de Regenboog, De Schans en Titus Brandsma

Bijzonder aan Zoef

  • Speciaal ingericht voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Daarna stromen ze door naar Zoef 2.0 (in Boulevard Hazenkamp in dezelfde straat). 
  • Kindvriendelijke keuken waar kinderen heerlijk kunnen kokkerellen.
  • In 2016 kreeg bso Zoef een gemiddeld cijfer van 8,5 van ouders bij de landelijke Kinderopvang Awards.
  • Kinderen kunnen er met allerlei spelmateriaal heerlijk spelen op bijvoorbeeld de buitenspeelplaats en in de binnenspeelzaal.
  • Een klein, professioneel team.
  • We delen het gebouw met Kentalis.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Zoef werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Zoef
Albert Verweystraat 2
5921 AZ Blerick
(t) 088 2088 629
(t) 06 52 56 28 66
(e) bsozoef@spring-kinderopvang.nl 

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voorschoolse opvang 
Maandag t/m vrijdag 
Van 7.30 uur tot begintijd school, voor kinderen van de Regenboog, kinderen van de Schans in overleg met de klantenservice i.v.m. afwijkende schooltijden.

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje