Sport, spel en gezonde leefstijl bij bso Dassenburcht | Cuijk
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Sport, spel en gezonde leefstijl bij bso Dassenburcht | Cuijk

Buitenschoolse opvang Dassenburcht is onderdeel van het moderne kindcentrum in de wijk Padbroek. Een integraal kindcentrum waar alle voorzieningen voor kinderen van 0 tot 13 jaar onder één dak zitten. Bij bso Dassenburcht ligt het accent op sport, spel en een gezonde leefstijl. Dat is niet alleen gezond en leerzaam, maar vooral ook heel erg leuk! Naast de bso zijn in IKC Dassenburcht ook de dagopvang, de peutergroep, basisschool De Zevensprong en basisschool De Harlekijn gevestigd.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Dassenburcht

  • Sport-bso met accent op sport, spel en een gezonde leefstijl.
  • Ontzettend veel leuke sport- en spelactiviteiten, maar ook knutselen, muziek maken, hout bewerken, koken, lezen, etc. Kinderen mogen kiezen wat ze graag willen doen.
  • Een mooi, modern gebouw met tal van voorzieningen: zoals een luxe gymzaal, theater, speelzaal, een groot groen buitenterrein en een beweegpark voor de deur. 
  • Professioneel, ervaren team met medewerkers met een sportachtergrond.
  • De pedagogisch professionals werken zowel bij de peuters als bij de bso. Als je kind overstapt naar de bso, is er dus meteen een vertrouwd gezicht!
  • De opvang tijdens vakanties vindt plaats bij bso Graaf in het centrum van Cuijk. Er zijn dan speciale activiteitenprogramma's met extra leuke activiteiten, workshops en uitstapjes. Voor een onvergetelijke vakantie! Vooraf krijgt ieder kind een boekje met uitleg over het thema van de vakantie en welke activiteiten er worden aangeboden.

Filmpje van de opening van IKC Dassenburcht:

Uitdagende activiteiten

Bso Dassenburcht werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Bso Spring Buitenschoolseopvang
“Een fantastische tijd gehad”

Een werkelijk fantastische tijd gehad! 12 jaar Spring en nooit ontevreden: petje af en bedankt voor een hele fijne tijd!
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang Dassenburcht 
Dassenburcht 36 
5431 JZ Cuijk 
(t) 088 2088 504
(e) bso.dassenburcht@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Voor schooltijd
Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 7.30 uur
Dinsdag vanaf 7.00 uur

Na schooltijd
Maandag t/m vrijdag tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.