Veel speelmogelijkheden bij bso Panters | Cuijk
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Veel speelmogelijkheden bij bso Panters | Cuijk

Buitenschoolse opvang Panters is een ruime opvanglocatie op de begane grond van kindcentrum Pardoes. Voor kinderen van 7 jaar en ouder is er de speciale bso-groep Downtown. Op deze bso zijn alle kinderen van basisschool De Waai van harte welkom. Naast de bso zitten ook dagopvang Pardoes en peuteropvang Paddestoel in dit kindcentrum.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Panters

  • Verschillende hoeken waar kinderen zich kostelijk kunnen vermaken, zoals een kussenruimte, discoruimte, podiumplek en bouwruimte. Ook kunnen kinderen koken, knutselen en met de Wii spelen.
  • Lekker spelen op het buitenterrein van de Waai met o.a. een zandbak, klimrek en nestschommel.
  • Sporten op het nabijgelegen grasveldje met voetbalgoals of in de sporthal van school.
  • Twee aparte groepen voor kinderen vanaf 7 jaar ('Downtown') met meer zelfstandigheid en activiteiten die zijn toegespitst op deze leeftijd: zo is er voldoende uitdaging en kunnen ze 'lekker relaxed' bezig zijn.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra leuke activiteiten, workshops en uitstapjes. Vooraf krijgt ieder kind een boekje met uitleg over het thema van de vakantie en welke activiteiten er worden aangeboden.

Uitdagende activiteiten

Bso Panters werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Bso Spring Buitenschoolseopvang
“Ik haal haar altijd enthousiast op”

Als onze dochter eenmaal op de opvang is, vindt ze het super leuk. In de middag haal ik haar altijd enthousiast op! Ik heb heel veel respect voor jullie pedagogisch professionals, het zijn toppers!
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang Panters
Bostulp 54
5432 HK Cuijk
(t) voor schooltijd:
     088 2088 392
(t) panters: 088 2088 392
(t) downtown:
     088 2088 459
(e) panters: bso.panters@spring-kinderopvang.nl
(e) downtown: bso.downtown@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voor schooltijd
Maandag t/m vrijdag vanaf 7.00 uur (vervroegde opvang) of vanaf 7.30 uur

Na schooltijd
Maandag t/m vrijdag tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.