Ontspannen en gezellige opvang bij bso Puk | Deurne
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Ontspannen en gezellige opvang bij bso Puk | Deurne

Buitenschoolse opvang Puk in Deurne is een fijne plek waar kinderen van 4 tot 13 jaar voor en na schooltijd professioneel worden opgevangen door de vaste pedagogisch professionals. Door de vertrouwde omgeving en goede samenwerking met de Gerardusschool voelt je kind zich hier helemaal thuis. We bieden kinderen een vertrouwde, uitdagende plek waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ze kunnen 'thuiskomen' na schooltijd voor gezelligheid en ontspanning. Ook peuteropvang Puk is in dit gebouw te vinden. Puk beschikt over een grote volledig omheinde mooie buitenspeelruimte, midden in een natuurlijke omgeving.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Puk 

  • Volop speelgelegenheid, binnen en buiten in een mooie bosrijke omgeving. 
  • We maken gebruik van de gymzaal van basisschool Gerardus, dus de kinderen kunnen volop hun energie kwijt.
  • Klein team met gemotiveerde vaste medewerkers.
  • Korte lijntjes met de basisschool m.b.t. overdracht kinderen (altijd in overleg met de ouders).
  • Twee groepen: De Boskabouters (4-7 jaar) en De Bosuilen (7-13 jaar).
  • Op bso Puk worden dagelijks sport- en spelactiviteiten aangeboden. Elke maand wordt er een andere sport beoefenend en er worden wekelijks andere spelactiviteiten aangeboden.
  • Niet alle kinderen hebben dezelfde interesses. Daarom worden de activiteiten voor een deel door de kinderen zelf bepaald.
  • Op de speelplaats zijn twee grote zandbakken te vinden. Daarnaast zijn er op de buitenspeelplaats een grote klimslang, een speelhuis, een voetbalveldje, een basket en een fietsparcours, volop keus!
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Puk werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang Puk
Klingerveld 6 
5752 AK Deurne
(t) bosuilen: 088 2088 384
(t) boskabouters:
     088 2088 684
(e) bso.puk@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voor schooltijd
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 7.30 uur

Na schooltijd
Maandag, dinsdag en donderdag tot 18.30 uur

Bij voldoende belangstelling is opvang na schooltijd op woensdag en vrijdag mogelijk. Tijdens studiedagen en vakanties is bso Puk geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.