wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Bijdehand | Gennep

Buitenschoolse opvang Bijdehand zit in basisschool De Ratel. Een huiselijke en gezellige bso waar ontzettend veel leuke activiteiten worden georganiseerd. Er valt van alles te ontdekken en te beleven! Kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn na schooltijd van harte welkom op deze bso.

 Bijzonder aan Bijdehand

  • Lekker spelen in verschillende hoekjes.
  • Gebruik van de gymzaal van school.
  • Nieuw, uitdagend buitenspeelterrein waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.
  • In de buurt van het bos, dus de kinderen trekken er regelmatig op uit.
  • Vakantieopvang vindt plaats bij bso Achterom in Maria Goretti en bso Station in Ottersum. Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie! Aan het begin van de vakantie krijgen alle kinderen een vakantiekrantje met daarin alle activiteiten, afspraken en aanwezige pedagogisch medewerkers.

Uitdagende activiteiten

Bso Bijdehand werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Bijdehand 
Tweede Dwarsweg 77
6591 XP Gennep  
(t) 06 52 34 31 06
(e) bijdehand@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m donderdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Op vrijdag kunnen de kinderen bij bso Achterom terecht. 

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Op woensdag kunnen de kinderen bij bso Achterom terecht. 

Interesse in opvang bij Bijdehand op andere dagen? Bij voldoende kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Leden gezocht voor de oudercommissie!

Om de belangen van alle ouders en kinderen goed en actief te vertegenwoordigen, heeft Spring oudercommissies. Voor deze locatie zijn wij nog op zoek naar leden. Wil je meedenken over beleid en activiteiten op de locatie van jouw kind? Neem dan contact op met de manager kindcentrum of met een medewerker op de groep.

Lees verder