Sport en spel bij bso HUP Sport (Mierlo) | Helmond Brandevoort
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Sport en spel bij bso HUP Sport (Mierlo) | Helmond Brandevoort

Sport-bso HUP in Mierlo (nabij Helmond-Brandevoort) is gelegen op hotel- en sportcomplex HUP. Hier kunnen kinderen zich naar hartenlust uitleven op sportief gebied! Iedere zes weken is er een nieuw thema waarbij met diverse sport- en spelvormen telkens een andere sport wordt uitgediept, zodat je kind met allerlei sporten kennismaakt. Bso HUP Sport werkt samen met OBS Brandevoort en kindcentrum De Vendelier.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan sport-bso HUP

  • De naam zegt het al: bij sport-bso HUP staat sport centraal.
  • Twee bso-groepen voor kinderen van 4-13 jaar. 
  • Iedere zes weken een nieuw thema waarbij telkens een andere sport aan bod komt. We werken met diverse sport- en spelvormen.
  • Elke periode eindigt met een 'vrije' week waarin we de verjaardagen van kinderen vieren en een extra activiteit doen zoals bowlen, paardrijden, zwemmen of squash, afhankelijk van de keuze van de kinderen.
  • De kinderen kunnen heerlijk sporten in de grote gymhal en geregeld in de spiegelzaal, op de bowlingbaan, de squashbaan, in het zwembad en op de tennisbaan.
  • Buiten kunnen de kinderen sporten op het terrein van voetbalvereniging Mifano, zich uitleven in het nabijgelegen bos en gebruikmaken van de jeu-de-boules-baan.
  • Vervoer vanuit school naar de bso per taxibus. 
  • Voor al deze activiteiten betaal je niks extra's. Je betaalt dus hetzelfde Spring-tarief als voor de andere bso's. 
  • De opvang tijdens vakanties vindt plaats bij VesteinDe Vendelier of Hoevestein.

Uitdagende activiteiten

Bso HUP Sport werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Bso Spring Buitenschoolseopvang
“Een fantastische plek om te sporten”

Onze zoon gaat heel graag naar HUP Sport. Bewegen en sporten is ook echt zijn ding! Wat een fantastische plek om na een schooldag te sporten. Naast het leuke sportaanbod worden er ook zwemdagen georganiseerd in het binnenzwembad en worden verjaardagen gevierd door bijv. te gaan bowlen in het hotel.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang HUP Sport
Arkweg 3-17
5731 PD Mierlo
(t) 088 2088 682
(e) bso.hupsport@
spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Na schooltijd
Maandag, dinsdag en donderdag tot 18.30 uur

Op woensdag en vrijdag en in vakanties zijn de kinderen van harte welkom bij bij Vestein, De Vendelier of Hoevestein.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.