Uitdaging binnen en buiten bij bso De Rank | Helmond Noord
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Uitdaging binnen en buiten bij bso De Rank | Helmond Noord

Buitenschoolse opvang De Rank is gelegen in de wijk Helmond-Noord. Deze bso biedt opvang aan schoolgaande kinderen van 4 tot 13 jaar en beschikt over een grote ruimte met verschillende spelmaterialen voor alle bso-kinderen. Er is een aangrenzende chillruimte voor de oudste bso-kinderen. Daarnaast beschikt de locatie over twee ruime lokalen, die in de ochtend gebruikt worden door peuteropvang De Rank. Deze lokalen beschikken beiden over een keukenruimte en diverse speelhoeken die de bso ter beschikking heeft voor de jongste bso-kinderen. Bso De Rank bevindt zich net als de peuteropvang in het gebouw van Kindontwikkelcentrum de Rank, waarmee nauw samengewerkt wordt.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan De Rank

  • Mooie buitenruimte met onlangs vernieuwde speelmogelijkheden.
  • Gehuisvest in Kindontwikkelcentrum de Rank en op loopafstand van de Toermalijn. De kinderen worden te voet door onze pedagogisch professionals opgehaald.
  • Opvang voor schooltijd vanaf 7.30 uur. Kinderen hebben de mogelijkheid gezellig bij ons te ontbijten als ze voor 7.45 uur komen.
  • Beweegvloer waar we na school lekker op kunnen dansen en bewegen.
  • In de nabijheid van natuurgebied de Bundertjes, dus we gaan regelmatig de natuur in.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshop en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie! De opvang tijdens vakanties vindt plaats bij bso Mozaïek. Zo zijn er genoeg kinderen om mee te spelen en leuke activiteiten om aan mee te doen!

Uitdagende activiteiten

Bso De Rank werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Bso Spring Buitenschoolseopvang
“Ze mogen lekker zelf, vaak creatief, aan de slag”

Lieve pedagogisch professionals die oog hebben voor de kids en weten wat zij leuk vinden om na school te doen. Ze doen duidelijk hun best om het de kids naar de zin te maken!! Er wordt iets aangeboden of ze mogen lekker zelf, vaak creatief, aan de slag. Erg leuk!
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang De Rank
Koekoekstraat 1
5702 PM Helmond
(t) 088 2088 544
(e) bso.rank@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voor schooltijd
Maandag t/m vrijdag vanaf 7.30 uur

Na schooltijd
Maandag t/m vrijdag tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.