Groene kinderopvang bij bso Maraboe | Helmond 't Hout
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Groene kinderopvang bij bso Maraboe | Helmond 't Hout

Buitenschoolse opvang Maraboe ligt in een groene omgeving, vlakbij weiland en een bos. In dit kindcentrum bevindt zich ook een dagopvang en voor de peuters is er peuteropvang Pino. Op de bso zitten kinderen van 4 tot 13 jaar, afkomstig van openbare basisschool ’t Hout.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Maraboe

  • Gelegen in een groene omgeving (vlakbij weiland en bos), dus we trekken er vaak op uit!
  • Gericht aanbod: er is een groep voor de jongste kinderen van 4 tot 8 jaar en een aparte 8+groep.
  • Ook de dagopvang en de peuteropvang zijn hier te vinden. Een vertrouwde omgeving voor je kind als het daarna naar de bso gaat. De kinderen spelen ook geregeld samen (of zoeken broertje of zusje even op om te knuffelen).
  • De kinderen kunnen spelen in diverse ruimtes, waaronder een knutselruimte, een speelhal, een bouwhoek, een huishoek en een leeshoek.
  • Royale buitenruimte met een voetbalveld achter de locatie. Er bevindt zich een judozaal naast het kindcentrum dat we naar hartenlust mogen gebruiken.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!
  • Bekijk hier het filmpje van kindcentrum Maraboe.

Uitdagende activiteiten

Bso Maraboe werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Bso Spring Buitenschoolseopvang
“Ze werd gezien en gehoord”

Onze dochter heeft de opvang altijd als een fijne plek ervaren, waar ze gezien en gehoord werd. Fijn dat ze binnen en buiten veel speel mogelijkheden had.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang Maraboe  
Tarbotstraat 18
5706 EJ Helmond
(t) 088 2088 428
(e) bso.maraboe@
spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voor schooltijd
Maandag t/m vrijdag vanaf 7.30 uur

Na schooltijd

Maandag t/m vrijdag tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.