Kom je meedoen bij bso Wegwijzer | Lomm
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Kom je meedoen bij bso Wegwijzer | Lomm

Buitenschoolse opvang Wegwijzer bevindt zich, net als de peuteropvang, in basisschool De Wegwijzer. School en opvang werken samen aan een kindcentrum voor kinderen van 2 tot 13 jaar, wat de ontwikkeling van kinderen van bevordert. Op de bso zijn kinderen van 4 tot 13 jaar na schooltijd van harte welkom!

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Wegwijzer 

  • Goede samenwerking met school, waarbij de talenten van kinderen en de ontwikkeling ervan centraal staan.
  • Voor ieder wat wils: kletsen in de loungehoek, computeren, huiswerk maken, buitenspelen óf meedoen aan een van de vele activiteiten.
  • Enthousiast en ervaren team.

Uitdagende activiteiten

Bso Wegwijzer werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang Wegwijzer
Kampstraat 21
5943 AR Lomm
(t) 088 2088 413
(e) bso.wegwijzer@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Na schooltijd
Dinsdag en donderdag tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.