wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Wegwijzer | Lomm

Buitenschoolse opvang Wegwijzer bevindt zich, net als het peuteraanbod, in basisschool De Wegwijzer. School en opvang werken samen aan een kindcentrum voor kinderen van 2 tot 13 jaar, wat de ontwikkeling van kinderen van bevordert. Op de bso zijn kinderen van 4 tot 13 jaar welkom voor schooltijd, na schooltijd en in de vakanties.

Bijzonder aan De Wegwijzer 

  • Nieuw: sinds maart 2018 zijn de bso en het peuteraanbod in geopend (voorheen: 't Kapelke). Bekijk het filmpje van de opening.
  • Goede samenwerking met school, waarbij de talenten van kinderen en de ontwikkeling ervan centraal staan.
  • Voor ieder wat wils: kletsen in de loungehoek, computeren, huiswerk maken, buitenspelen óf meedoen aan een van de vele activiteiten.
  • Enthousiast en ervaren team.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Wegwijzer werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

Buitenschoolse opvang Wegwijzer
Kampstraat 21
5943 AR Lomm
(t) 088 2088 413
(e) bso.wegwijzer@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Bij voldoende interesse is ook voorschoolse opvang en naschoolse opvang op andere dagen mogelijk. Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws