Veel speelmogelijkheden bij bso Maasrakkers | Maashees
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Veel speelmogelijkheden bij bso Maasrakkers | Maashees

Buitenschoolse opvang Maasrakkers is te vinden in basisschool De Antoniusschool. In en om deze school zijn er tal van speelmogelijkheden, waaronder een ruim groen buitenterrein, een speellokaal en diverse gezellige knusse hoekjes, zoals een chillplek, huishoek, muziekhoek en leeshoek. Plezier gegarandeerd! Er zijn volop mogelijkheden om te bewegen en spelen in het speellokaal, maar ook op het grote schoolplein met groene natuurelementen. Door de vertrouwde omgeving en goede samenwerking met basisschool De Antoniusschool voelt je kind zich hier helemaal thuis!

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Maasrakkers

  • Speciaal ingerichte hoeken waar kinderen o.a. kunnen uitrusten, knutselen, lezen, muziek kunnen maken of koken en bakken in de huishoek. 
  • Ruim groen buitenterrein en tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van het nabijgelegen openbaar speelterrein. 
  • Speellokaal waar we fijn bewegingsspelletjes kunnen doen.
  • Goede samenwerking met de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 4 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • Opvang voor én na schooltijd.
  • Opvang tijdens vakanties vindt plaats bij bso Vuurtoren in Vierlingsbeek. Er is dan een speciaal vakantieprogramma met een uitgebreid sport- en spelaanbod en leuke uitstapjes waardoor kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.
  • Kleinschalige bso locatie.
  • Huiselijkheid en geborgenheid in een sfeervolle omgeving.

Uitdagende activiteiten

Bso Maasrakkers werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang Maasrakkers
De Goeijstraat 1
5823 AH Maashees
(t) 088 2088 776
(e) bso.maasrakkers@
spring-kinderopvang.nl

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Voor schooltijd
Maandag t/m vrijdag vanaf 7.30 uur

Na schooltijd
Maandag t/m vrijdag tot 18.30 uur

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.