wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Landhuis | Meerlo

Bij buitenschoolse opvang het Landhuis heeft je kind letterlijk en figuurlijk alle ruimte om heerlijk te spelen en zich te ontwikkelen. Het Landhuis staat voor opvang in een knusse omgeving met een landelijk karakter én voor héél veel leuke activiteiten die je niet wilt missen. Bso het Landhuis ligt op een groene plek aan de rand van het dorp en vormt samen met de peuterspeelzaalhet kinderdagverblijf en basisschool Megelsheim kindcentrum het Landhuis. Hier komen naast kinderen uit Meerlo, ook kinderen spelen uit Blitterswijck, Swolgen en Tienray.

Bijzonder aan het Landhuis

  • Landelijk gelegen in een groene omgeving aan de rand van het dorp.
  • Moderne, gezellige groepsruimten, specifiek ingericht voor de verschillende leeftijden. 
  • Bso-kinderen mogen ook gebruik maken van de gymzaal, de keuken, het leerplein en de ruimtes van de basisschool.
  • Mooi ingerichte, groene buitenruimte met prachtige tuin.
  • Goede samenwerking en gezamenlijke activiteiten met de dagopvang, de peuterspeelzaal en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • Een vast team met professionele en enthousiaste medewerkers die er samen met de kinderen iedere dag weer een feestje van maken.
  • Kinderen hebben een grote inbreng bij het verzinnen en uitvoeren van de activiteiten, zo wordt meedoen nog leuker!
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso het Landhuis werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang het Landhuis 
Mgr Jenneskensstraat 13a
5864 CS Meerlo
(t) bso 1: 088 2088 351
(t) bso 2: 088 2088 354
(e) landhuis@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Woensdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat. Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws