wij zijn spring.
wie word jij?

Bso IKKE | Mill

Buitenschoolse opvang IKKE is gelegen in het prachtige, moderne gebouw van kindcentrum Mill. Hier zijn ook het kinderdagverblijfde peutergroep, basisschool De Lens, openbare basisschool De Kameleon en het consultatiebureau te vinden. Hierdoor zijn alle voorzieningen voor ouders en kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar -heel handig- onder één dak te vinden.

Bijzonder aan IKKE

  • Gelegen in het moderne kindcentrum Mill.
  • Meerdere, leeftijdsgerichte groepen.
  • Groepsruimtes die kinderen de gelegenheid geven hun eigen talenten te ontdekken en activiteiten met elkaar te ondernemen die aansluiten bij hun interesse.
  • Gebruik van de multifunctionele ruimtes, zoals de bibliotheek, speellokaal met podium.
  • Mooie buitenruimte met verschillende speeltoestellen.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso IKKE werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang IKKE 
Langenboomseweg 1E
5451 JH Mill
(t) 088 20 88 439
(e) bso.ikke@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Bij voldoende interesse is ook opvang vanaf 7.00 uur ook mogelijk (verlengde opvang). Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Personeelskrapte door corona

Medewerkers met klachten die passen bij het coronavirus, blijven thuis en laten zich testen. Inmiddels lopen de wachttijden voor een test soms op tot 4 dagen. Medewerkers moeten in de periode tot de uitslag thuisblijven. Hierdoor krijgen wij steeds meer te maken met personeelskrapte op de groepen.

Lees verder