wij zijn spring.
wie word jij?

Bso IKKE | Mill

Buitenschoolse opvang IKKE is gelegen in het prachtige, moderne gebouw van kindcentrum Mill. Hier zijn ook het kinderdagverblijfde peutergroep, basisschool De Lens, openbare basisschool De Kameleon en het consultatiebureau te vinden. Hierdoor zijn alle voorzieningen voor ouders en kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar -heel handig- onder één dak te vinden.

Bijzonder aan IKKE

  • Gelegen in het moderne kindcentrum Mill.
  • Meerdere, leeftijdsgerichte groepen.
  • Groepsruimtes die kinderen de gelegenheid geven hun eigen talenten te ontdekken en activiteiten met elkaar te ondernemen die aansluiten bij hun interesse.
  • Gebruik van de multifunctionele ruimtes, zoals de bibliotheek, speellokaal met podium.
  • Mooie buitenruimte met verschillende speeltoestellen.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso IKKE werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang IKKE 
Langenboomseweg 1E
5451 JH Mill
(t) 088 20 88 439
(e) bso.ikke@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Bij voldoende interesse is ook opvang vanaf 7.00 uur ook mogelijk (verlengde opvang). Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder