wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Het Atelier | Overloon

Buitenschoolse opvang Het Atelier ligt in de Josefschool. Kinderen van 4 tot 13 jaar uit Overloon, Stevensbeek, Holthees en Maashees kunnen er terecht voor opvang voor en na schooltijd en tijdens schoolvakanties. Typerend voor Het Atelier is de warme en huiselijke sfeer.  

Bijzonder aan Het Atelier

  • Drie groepsruimtes waaronder een aparte 8+ groep.
  • Elke ruimte beschikt over aparte hoekjes waar kinderen heerlijk kunnen spelen, knutselen, bouwen, etc.
  • We maken gebruik van de gym- en speelzaal van school.
  • Kinderen kunnen zich lekker uitleven op het 'Groene Schoolplein'. 
  • Goede samenwerking met school.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Het Atelier werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Het Atelier 
Theobaldusweg 54
5825 BL Overloon
(t)  06 14 53 89 28
(e) bso.atelier@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag  
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang op woensdag of opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat. Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder