wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Het Berenhol | Steyl

Buitenschoolse opvang Het Berenhol is al jaren een vertrouwd adres voor ouders en kinderen. We bieden een scala aan activiteiten, elke dag weer. Op deze sfeervolle bso kunnen kinderen van 4 tot en met 13 jaar terecht voor een fijne tijd, voor en na schooltijd. De kinderen kunnen lekker buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes, samen eten of even genieten van een rustmomentje. Knutselen, muziek maken, voetballen, discofeestjes houden, hutten bouwen en uren spelen met K’nex: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bso Het Berenhol is net als de dagopvang gevestigd in kindcentrum Vlaegelke.

Bijzonder aan Het Berenhol

  • Voorschoolse én naschoolse opvang.
  • Avontuur en beleving in een rustige wijk.
  • De kinderen denken mee.
  • Lekker buiten spelen in de grote tuin met eigen moestuin!
  • Mooie binnenruimte met knutselatelier.
  • Goede samenwerking met de dagopvang en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Uitdagende activiteiten

Bso Het Berenhol werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Het Berenhol
Terracottalaan 1
5935 VN Steyl
(t) Vso: 088 2088 335
(t) Grizzly: 088 2088 327
(t) Koala: 088 2088 328
(t) Panda: 088 2088 329
(e) bso.berenhol@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Spring breidt uit!

Sinds 1 oktober 2020 zijn wij twee locaties rijker! We namen twee locaties van opvangorganisatie Humankind over. Kinderdagverblijf Ut Vlaegelke en buitenschoolse opvang Het Berenhol in Steyl en buitenschoolse opvang De Hippe Heide in Tegelen horen nu bij Spring!

Lees verder