Avontuur en beleven bij bso 't Vlaegelke | Steyl
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Avontuur en beleven bij bso 't Vlaegelke | Steyl

Buitenschoolse opvang 't Vlaegelke (voorheen bso Het Berenhol) is al jaren een vertrouwd adres voor ouders en kinderen. We bieden een scala aan activiteiten, elke dag weer. Op deze sfeervolle bso kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar terecht voor een fijne tijd, voor en na schooltijd. De kinderen kunnen lekker buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes, samen eten of even genieten van een rustmomentje. Knutselen, muziek maken, voetballen, discofeestjes houden, hutten bouwen en uren spelen met K’nex: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bso 't Vlaegelke is net als de dagopvang gevestigd in kindcentrum Vlaegelke.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan 't Vlaegelke

  • Opvang voor en na schooltijd!
  • Avontuur en beleving in een rustige wijk.
  • De kinderen denken mee.
  • Lekker buiten spelen in de grote tuin met eigen moestuin!
  • Mooie binnenruimte met knutselatelier.
  • Goede samenwerking met de dagopvang en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Uitdagende activiteiten

Bso 't Vlaegelke werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Bso Spring Buitenschoolseopvang
“Mijn kind kan zichzelf zijn”

Een gezellige bso met veel uitdaging en verschillende materialen, waar mijn kind zich veilig voelt en zichzelf kan zijn doordat er met liefde voor haar wordt gezorgd.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang 't Vlaegelke
Terracottalaan 1
5935 VN Steyl
(t) 088 2088 327
(e) bso.vlaegelke@spring-kinderopvang.nl 

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voor schooltijd
Maandag t/m vrijdag vanaf 7.30 uur

Na schooltijd
Maandag t/m vrijdag tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.