wij zijn spring.
wie word jij?

Bso 't Zunneke | Tegelen

Buitenschoolse opvang 't Zunneke is gevestigd op het schoolplein van basisschool Sint Jozef, waarin ook peuterspeelzaal 't Zunneke haar onderkomen heeft. Je kind kan hier voor en na schooltijd terecht in de vertrouwde omgeving van school. De bso heeft een huiselijk karakter en is natuurlijk, stoer ingericht. Naast de grote, gezellige tafel waar gezamenlijk kan worden gegeten en gedronken, zijn er verschillende speelhoeken én er is een air hockey tafel. Buitenspelen kan op het schoolplein. Je hoeft je dus geen moment te vervelen bij 't Zunneke!

Bijzonder aan 't Zunneke

  • Opvang met een huiselijk karakter in de veilige en vertrouwde omgeving van school.
  • Verschillende speelhoeken om lekker te kunnen spelen: bouwhoek, huishoek, chillhoek en knutselhoek.
  • Een vast team van ervaren pedagogisch medewerkers.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal en basisschool.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie! Vakantieopvang vindt plaats bij bso Baloe.

Uitdagende activiteiten

Bso 't Zunneke werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang 't Zunneke
Grotestraat 142
5931 KS Tegelen
(t) 088 2088 675
(e) bso.zunneke@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang op woensdag en vrijdag of opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Beperkte telefonische bereikbaarheid

Donderdag 28 februari is het Servicebureau inclusief de Klantenservice van Spring niet tot beperkt telefonisch bereikbaar tussen 11.30 en 15.00 uur vanwege een langdurige stroomonderbreking. Indien mogelijk vragen we u op een ander tijdstip te bellen. Onze excuses voor het ongemak.

Lees verder

Groentenboxjes op de locaties in Venlo

Op 31 januari zijn vijf locaties van Spring in Venlo als eerste gestart met het groenteboxjesprogramma. Wethouder Frans Schatorje was op locatie Sam-Sam en heeft de kinderen voorgelezen en samen met hen groenten gegeten. Venlo heeft het groenteboxjesprogramma samen met Jongeren Op Gezond Gewicht Venlo, gemeenten Horst aan de Maas en Venray ontwikkeld, omdat uit onderzoek blijkt dat jonge kinderen te weinig groenten eten.

Lees verder