Leef je uit bij bso Herberg | Venlo
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Leef je uit bij bso Herberg | Venlo

Buitenschoolse opvang de Herberg bevindt zich, net als de peuteropvang en de dagopvang, op een prachtige locatie in Venlo Noordoost, bij basisschool De Meule en Nova Montessori. Het gebouw biedt volop mogelijkheden om te spelen, te ontdekken en je uit te leven. Een plek waar opvang en onderwijs elkaar versterken. Kinderen van 4 tot 13 jaar beleven hier voor en na schooltijd én tijdens schoolvakanties een hele fijne tijd.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan de Herberg

  • Goede samenwerking met de basisscholen, samen werken we een aan kindcentrum waar kinderen van 0 tot 13 jaar van harte welkom zijn om te spelen, te leren en zich te ontwikkelen. 
  • Gezellige en huiselijke ruimte.
  • Diverse hoekjes zoals een lees- en relaxhoek, een knutseltafel, een computer en een keukentje voor kook- en bakactiviteiten.
  • Aangrenzende speelhal en de mogelijkheid om extra ruimtes te gebruiken wanneer er veel kinderen zijn.
  • Ruim buitenspeelterrein, ingericht met natuurlijke materialen die kinderen uitnodigen om allerlei activiteiten te ondernemen.
  • Een veilig 'thuis' waar kinderen zich kunnen ontspannen en spelenderwijs groeien.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Herberg werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Bso Spring Buitenschoolseopvang
“Samen spelen, samen delen”

Hele fijne bso. Mijn kind komt er graag en wordt goed begeleidt in zijn ontwikkeling. Er wordt elke keer een fijne terugkoppeling gegeven. Er wordt samen gespeeld en gedeeld en geen 1 kindje wordt of mag buitengesloten worden. Top!
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang de Herberg
Albert Cuypstraat 1
5914 XE Venlo
(t) voor schooltijd:
     088 2088 648
(t) na schooltijd:
     088 2088 649
(e) bso.herberg@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voor schooltijd
Maandag t/m vrijdag vanaf 7.30 uur

Na schooltijd
Maandag t/m vrijdag tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.