Je nooit vervelen bij kinderdagverblijf Herberg | Venlo
Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Je nooit vervelen bij kinderdagverblijf Herberg | Venlo

Kinderdagverblijf op een nieuwe, prachtige locatie in Venlo-Oost. Bij de Herberg heeft je kind alle ruimte om te spelen en zich te ontwikkelen. De ruime groepsruimte heeft verschillende speelhoeken: poppenhoek met keukentje, bouwhoek, autohoek, leeshoek en verkleedhoek. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Buiten kan je kind veilig op ontdekking gaan. Spelen in de zandbak, fietsen, klimmen of gewoon lekker ravotten. Alles kan! Naast deze reguliere dagopvang heeft kinderdagverblijf Herberg ook een aparte Montessori-groep. Het kinderdagverblijf is samen met de peuteropvangbso en basisscholen De Meule en Nova Montessori gevestigd in één gebouw: een integraal kindcentrum.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan de Herberg

  • Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een mooi, modern gebouw.
  • Een veilige en warme omgeving met veel persoonlijke aandacht.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een royale groepsruimte en fijne buitenspeelplaats.
  • Goede samenwerking met de peuteropvang, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan onze peuteropvang) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons àltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Kdv Spring Quote Foto Verkleind
“Een prettige plek”

Prettige plek waar onze dochter graag komt.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Kinderdagverblijf Herberg
Albert Cuypstraat 1
5914 XE Venlo
(t) 088 2088 647
(e) do.herberg@spring-kinderopvang.nl

 

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 7.30 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.