wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Herberg | Venlo

Buitenschoolse opvang de Herberg bevindt zich, net als de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf, op een prachtige locatie in Venlo Noordoost, bij basisschool De Meule en Nova Montessori. Het gebouw biedt volop mogelijkheden om te spelen, te ontdekken en je uit te leven. Een plek waar opvang en onderwijs elkaar versterken. Kinderen van 4 tot 13 jaar beleven hier voor en na schooltijd én tijdens schoolvakanties een hele fijne tijd.

Bijzonder aan de Herberg

  • Goede samenwerking met de basisscholen, samen werken we een aan kindcentrum waar kinderen van 0 tot 13 jaar van harte welkom zijn om te spelen, te leren en zich te ontwikkelen. 
  • Gezellige en huiselijke ruimte.
  • Diverse hoekjes zoals een lees- en relaxhoek, een knutseltafel, een computer en een keukentje voor kook- en bakactiviteiten.
  • Aangrenzende speelhal en de mogelijkheid om extra ruimtes te gebruiken wanneer er veel kinderen zijn.
  • Ruim buitenspeelterrein, ingericht met natuurlijke materialen die kinderen uitnodigen om allerlei activiteiten te ondernemen.
  • Een veilig 'thuis' waar kinderen zich kunnen ontspannen en spelenderwijs groeien.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso de Herberg werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

Buitenschoolse opvang de Herberg 
Albert Cuypstraat 1
5914 XE Venlo
(t) 088 2088 649
(e) bso.herberg@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje