Junior opvang bij bso Prinsjeshof | Venlo
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Beleef avonturen bij bso Prinsjeshof | Venlo

Bij bso Prinsjeshof zijn kinderen van de Groeneveldschool en School aan de Vijver voor en na schooltijd van harte welkom om lekker te spelen en te ontspannen. Het activiteitenaanbod en de inrichting van de bso biedt volop mogelijkheden om te spelen, te ontdekken en je uit te leven. De bso zit met de dagopvang en tijdelijk met de peuteropvang in hetzelfde gebouw: een eigentijds en 'vorstelijk' onderkomen met voldoende vriendjes om mee te spelen en volop speelmogelijkheden. Zowel de jongere als de oudere kinderen kunnen zich o.a. vermaken in de ruim opgezette groepsruimtes en activiteitenkamers zoals een beweegkamer en een chill-kamer. Buiten is er volop de ruimte in de groots opgezette tuin. Kortom, voor ieder wat wils! Prinsjeshof biedt ook vervroegde opvang voor schooltijd vanaf 7.00 uur.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Prinsjeshof

  • Hier komen momenteel kinderen spelen van de Groeneveldschool en School aan de Vijver.
  • Een huiselijke en geborgen sfeer.
  • Zowel de jongere als de oudere kinderen kunnen zich o.a. vermaken in de ruim opgezette groepsruimtes waar kinderen gezellig kunnen kletsen of lezen, er een huishoek, ruimte om gezelschapsspelletjes te spelen of knutselen.
  • Er zijn diverse activiteitenkamers zoals een beweegkamer, een chill-kamer, een bouwkamer en een thema-kamer: ingericht passend bij het thema dat op dat moment actueel is.
  • Buiten is er volop de ruimte in de groots opgezette tuin.
  • Afgeschermde buitenruimte met voldoende speeluitdagingen.
  • Bij de opvang voor schooltijd worden de kinderen naar school gebracht door de pedagogisch professionals (kinderen die in de onderbouw zitten worden tot in hun klas gebracht).
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Prinsjeshof werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Bso Spring Buitenschoolseopvang
“Superfijne, lieve en betrokken medewerkers”

Superfijne, lieve en betrokken medewerkers. Ze kijken waar kinderen behoefte aan hebben en ontdekken samen welke mogelijkheden er zijn.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang Prinsjeshof  
Prinsenstraat 29
5913 SV Venlo
(t) bso 1: 088 2088 680
(t) bso 2: 088 2088 745
(t) bso 3: 088 2088 686
(t) bso 4: 088 2088 681
(e) bso.prinsjeshof@
spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voor schooltijd
Maandag t/m vrijdag vanaf 7.00 uur (vervroegde opvang) of vanaf 7.30 uur

Na schooltijd
Maandag t/m donderdag tot 18.30 uur
Vrijdag de hele dag i.v.m. het rooster van School aan de Vijver.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.