wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Talentencampus | Venlo

Buitenschoolse opvang waar je kind heerlijk kan spelen en zichzelf kan zijn: dat biedt bso Talentencampus. Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen hier in een moderne en inspirerende omgeving terecht voor opvang voor en na schooltijd en tijdens schoolvakanties. Het gebouw biedt volop mogelijkheden om te spelen en te ontdekken. In de Talentencampus zijn o.a. ook peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en meerdere onderwijsvormen te vinden. Door de goede samenwerking versterken opvang en onderwijs elkaar.

Bijzonder aan Talentencampus

  • Twee bso-groepen: één voor kinderen van groep 1 t/m 4 en één voor groep 4 t/m 8.
  • Veel faciliteiten, zoals een keuken waar lekker gekookt kan worden, een mediatheek waar je kunt lezen of computeren, een handvaardigheidlokaal, een studio voor muziek en toneel, een gymzaal en een grote hal om in te spelen.
  • Twee speelterreinen. Een met groot klimtoestel en klimwand, skatebaan en pannakooi. En een met grote zandbak en leuke glijbaan, inclusief allerlei speelmateriaal.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Gezamenlijke activiteiten met PSW Junior.
  • Goede samenwerking met de dagopvang, peuterspeelzaal en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving. 
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Talentencampus werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief

Buitenschoolse opvang Talentencampus 
Rijnbeekstraat 8
5913 GB Venlo
(t) 06 11 87 14 82
(e) bso.talentencampus@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m donderdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur
Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur?Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Open avond bij Vestein en Hoevestein

Op donderdag 4 april houden kindcentra Vestein en Hoevestein een open avond. Iedereen is welkom om de vernieuwde locaties te komen bekijken. Het thema is 'kunst'. De "musea" zijn open van 18.00 tot 19.30 uur. Op beide locaties zijn prijzen te winnen én is een opvangticket voor een gratis dagdeel bij sport-bso De Brug te krijgen. Kom je ook?

Lees verder

Pluim voor kinderdagverblijf Kukel

Het team van De Kukel in Cuijk kreeg een dikke pluim van de ouders van Sanne. Een pluim voor 'Passend Kinderdagverblijf' die wordt uitgereikt door ouders die blij zijn met het kinderdagverblijf omdat het alle kinderen welkom heet en mogelijkheden ziet en schept.

Lees verder