Lekker spelen binnen en buiten bij kinderdagverblijf Talentencampus | Venlo
Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Lekker spelen binnen en buiten bij kinderdagverblijf Talentencampus | Venlo

Veelzijdige kinderopvang in een moderne omgeving. Bij Talentencampus kan je kind heerlijk spelen en zichzelf zijn. Buiten biedt de prachtige speelplaats veel mogelijkheden om je energie kwijt te kunnen. Maar ook binnen hoeft je kind zich niet te vervelen: koken in het keukentje, aan de slag in de bouwhoek, spelen in de poppenhoek of een spelletje doen op de groep. Alles kan. De allerkleinsten vinden rust in de babyhoek. In de ruime hal ligt een grote, zachte worm in en op de vloer. Hier kan je kind van alles ontdekken en fantaseren. Het kinderdagverblijf bevindt zich in Talentencampus Venlo, waarin o.a. ook de peuteropvang, bso en basisschool zijn gevestigd.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Talentencampus

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Gezellige groepsruimtes, een grote hal om in te spelen en mooi buitenterrein.
  • Gezamenlijke activiteiten met PSW Junior.
  • Goede samenwerking met de peuteropvang, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan onze peuteropvang) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons àltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Kdv Spring Quote Foto Verkleind
“Ze doen er alles aan om de kinderen een mooie dag te bezorgen op een pedagogisch verantwoorde manier.”

Zeer betrokken en ervaren medewerkers. Ze hebben plezier in hun werk en stralen dit uit. Ze doen er alles aan om de kinderen een mooie dag te bezorgen op een pedagogisch verantwoorde manier. Zowel de kinderen als ouders komen niets te kort.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Kinderdagverblijf Talentencampus
Rijnbeekstraat 8
5913 GB Venlo
(t) 088 2088 701
(e) do.talentencampus@
spring-kinderopvang.nl

 

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 7.30 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.