wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Vinckenhof | Venlo

Buitenschoolse opvang Vinckenhof is, net als de peuterspeelzaal, te vinden in de St. Willibrorduschool. Kinderen zijn hier na schooltijd van harte welkom om lekker te spelen en te ontspannen. Binnen zijn er verschillende speelhoeken voor de jongere kinderen en kunnen de grotere kinderen chillen in de schoolbibliotheek. Buiten is er volop de ruimte op het schoolplein. Kortom, voor ieder wat wils!

Bijzonder aan Vinckenhof

  • Twee groepsruimtes: één voor de jongere kinderen met verschillende speelhoeken (huishoek, bouwhoek en leeshoek) en één voor de wat oudere kinderen (bibliotheek en chillplek).
  • Grote buitenspeelplaats en gymzaal.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal en de basisschool.  
  • Vakantieopvang bij bso Talentencampus: speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Vinckenhof werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

Buitenschoolse opvang Vinckenhof  
Gulikstraat 196
5913 CZ Venlo
(t) 06 46 12 04 14
(e) bsovinckenhof
@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Sluiting kinderopvang van 16-12-20 t/m tenminste 17-01-21

De overheid heeft besloten vanaf 16 december 2020 tot en met tenminste 17 januari 2021 alle scholen en de kinderopvang te sluiten. Dit betekent dat wij in die periode geen reguliere opvang (dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteraanbod en tussenschoolse opvang) kunnen bieden. Wel is noodopvang mogelijk.

Lees verder