wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Vinckenhof | Venlo

Buitenschoolse opvang Vinckenhof is, net als de peuterspeelzaal, te vinden in de St. Willibrorduschool. Kinderen zijn hier na schooltijd van harte welkom om lekker te spelen en te ontspannen. De bso deelt het lokaal met de peuterspeelzaal en beslaat een groot gedeelte van de hal aangrenzend aan het lokaal. De jongere kinderen van de bso kunnen zich o.a. vermaken in de huishoek, bouwhoek en leeshoek. In de hal, wat meer gericht op de oudere kinderen, kunnen ze o.a. gezelschapsspelletjes spelen aan tafel, knutselen in de houtbewerkingshoek en chillen of lezen in de gezellige chill-hoek. Buiten is er volop de ruimte op het schoolplein. Kortom, voor ieder wat wils!

Bijzonder aan Vinckenhof

  • Eén groepsruimte met een gedeelte voor de jongere kinderen met verschillende speelhoeken (huishoek, bouwhoek en leeshoek) en een gedeelte voor de wat oudere kinderen (houtbewerkingshoek en gezellige chill-hoek).
  • Grote buitenspeelplaats en gymzaal.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal en de basisschool.
  • Vakantieopvang bij bso Talentencampus: speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Vinckenhof werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.