Ontdek je talenten bij bso Talentencampus | Venlo
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Ontdek je talenten bij bso Talentencampus | Venlo

Buitenschoolse opvang waar je kind heerlijk kan spelen en zichzelf kan zijn: dat biedt bso Talentencampus. Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen hier in een moderne en inspirerende omgeving terecht voor opvang voor en na schooltijd en tijdens schoolvakanties. Het gebouw biedt volop mogelijkheden om te spelen en te ontdekken. In de Talentencampus zijn o.a. ook de peuteropvang, dagopvang en meerdere onderwijsvormen te vinden. Door de goede samenwerking versterken opvang en onderwijs elkaar.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Talentencampus

  • Twee bso-groepen: één voor kinderen van groep 1 t/m 4 en één voor groep 4 t/m 8.
  • Veel faciliteiten, zoals een keuken waar lekker gekookt kan worden, een mediatheek waar je kunt lezen of computeren, een handvaardigheidlokaal, een studio voor muziek en toneel, een gymzaal en een grote hal om in te spelen.
  • Twee speelterreinen. Een met groot klimtoestel en klimwand, skatebaan en pannakooi. En een met grote zandbak en leuke glijbaan, inclusief allerlei speelmateriaal.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Gezamenlijke activiteiten met PSW Junior.
  • Goede samenwerking met de dagopvang, peuteropvang en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving. 
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Talentencampus werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Istock 901208590
“Een gezellige, leuke plek waar mijn kinderen met plezier naar toe gaan ”

Een gezellige, leuke plek waar mijn kinderen na schooltijd of in de vakantie met plezier naar toe gaan met enthousiaste en betrokken medewerkers.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang Talentencampus 
Rijnbeekstraat 8
5913 GB Venlo
(t) 088 2088 703
(t) 088 2088 704 (alleen in schoolvakanties bereikbaar voor Vinckenhof, Sam-Sam en Vinckenhof 2.0)
(e) bso.talentencampus@
spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voor schooltijd  
Maandag t/m vrijdag vanaf 7.30 uur

Na schooltijd
Maandag t/m vrijdag tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.