wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Luchtballon | Bergen

Kinderopvang in een gezellige omgeving met veel mogelijkheden. Bij kinderdagverblijf Luchtballon heeft je kind alle ruimte om te spelen en zich te ontwikkelen: binnen en buiten. Ook gaan de medewerkers regelmatig met de kinderen op stap naar het dichtbij gelegen speelveld of naar de speeltuin. Kinderdagverblijf Luchtballon is samen met onder meer buitenschoolse opvang Luchtballon, basisschool De Klimop, basisschool De Fontein en de GGD (het consultatiebureau) gevestigd in één gebouw. 

Bijzonder aan de Luchtballon

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een klein team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Grote hal voor leeftijdsgerichte activiteiten en een gezellige groepsruimte.
  • Fijne en uitdagende buitenspeelplaats met veel speelmogelijkheden en spelmateriaal.
  • Uitstapjes naar het dichtbij gelegen speelveld of naar de speeltuin.
  • Goede samenwerking met het basisonderwijs en de lokale peuterspeelzaal: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons àltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Luchtballon
Pieter de Hooghstraat 6
5854 ES Bergen
(t) 088 2088 296
(e) luchtballon@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Nieuwe directeur-bestuurder

Annet van Zon start per 1 februari 2019 als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Zij volgt hiermee Anja Hol op die op interim-basis ruim een jaar leiding heeft gegeven aan de organisatie.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder