wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf De Kukel | Cuijk

Kinderopvang in een ruime omgeving met een groen karakter. In de Cuijkse wijk Valuwe, naast basisschool 't Startblok, kan je kind zich buiten heerlijk uitleven op de grote, natuurlijk aangelegde speelplaats. Van binnen is De Kukel huiselijk; met allerlei gezellige hoekjes. 'Koken' in het keukentje, spelletjes spelen, rijden met de auto's en de treinen of je lekker verkleden en dansen. Er is volop keuze. Ook aan de jongste kinderen is gedacht met speciale babyhoeken. En ben je op zoek naar extra service? Dan zit je bij De Kukel goed! Tegen een kleine vergoeding kan je kind hier een gezonde warme maaltijd eten.

Bijzonder aan De Kukel

  • Kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Meerdere groepen en veel mogelijkheden om samen te spelen.
  • Peutergroep (harmonisatiegroep) waar je kind op gezette tijden samen met de kinderen van peuterspeelzaal Zeppelin kan spelen en zich kan voorbereiden op basisonderwijs.
  • Veel speelmogelijkheden binnen en buiten een natuurlijk aangelegde buitenspeelplaats waar je kind op ontdekkingstocht kan.
  • Speciale babyhoeken voor de allerkleinsten.
  • Een enthousiast en creatief team met vaste pedagogisch medewerkers.
  • Extra service: warme maaltijd. (Vraag op de locatie naar de mogelijkheden en de kosten.)

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf De Kukel
Robijnlaan 105
5431 ZN Cuijk
(t) treingroep: 088 2088 511
(t) autogroep: 088 2088 512
(t) ballongroep: 088 2088 513
(t) zeppelin: 088 2088 514
(e) kukel@spring-kinderopvang.nl

(Ingang aan de Zwaardvegerstede. Bij het gebruik van navigatie deze straatnaam invoeren.)

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder