Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Je nooit vervelen bij kinderdagverblijf Dik Trom | Helmond Brandevoort

Veilige en uitdagende opvang waar je kind zich thuis voelt. Bij Dik Trom hoeft je kind zich geen moment te vervelen. Het kindcentrum biedt volop speelmogelijkheden voor verschillende leeftijden. De ruim opgezette hal binnen is een fijne speelplek voor de kinderen. Buiten heeft Dik Trom een eigen speelplein met een glijbaan, tuimelrek en een grote zandbak. Daarnaast gaan de medewerkers regelmatig met de kinderen op stap. Naast het kinderdagverblijf zijn ook peuterspeelzaal Ot en Sien, de buitenschoolse opvang en basisschool de Vendelier in hetzelfde gebouw gevestigd. Zo kan je kind ook tijdens de basisschooltijd op dezelfde vertrouwde plek blijven. Bij kinderdagverblijf Dik Trom is flexibele opvang mogelijk.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Dik Trom

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een veilige en warme omgeving met een vast team van professionele medewerkers.
  • Een 2+ groep waar peuters spelenderwijs worden voorbereid op het basisonderwijs.
  • Gezellige groepsruimtes en een grote hal voor activiteiten.
  • Fijne en uitdagende buitenspeelplaats met veel speelmogelijkheden.
  • Mogelijkheid voor flexibele opvang.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Kinderdagverblijf Dik Trom
Moerdonksvoort 1
5706 HL Helmond
(t) belhamels: 088 2088 561
(t) binkies: 088 2088 562
(t) mini's: 088 2088 563
(e) kdv.diktrom-helmond@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 7.30 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.