wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Maraboe | Helmond 't Hout

Kinderopvang in een groene omgeving waar bewegen en 'buiten zijn' centraal staan. Bij Maraboe heeft je kind alle ruimte om te spelen en te ontwikkelen. Spelen op de groep, in de speelhal of (onder begeleiding) in de judozaal naast het kindcentrum: het kan allemaal. Ook buiten hoeft je kind zich niet te vervelen. Op de royale buitenspeelplaats kan het lekker klimmen, rondrennen of fietsen. Maar ook aan de allerkleinsten is gedacht. Verder maken de medewerkers met de kinderen veel wandelingen naar de bossen of door de wijk. Naast het kinderdagverblijf zijn ook peuterspeelzaal Pino en de buitenschoolse opvang gevestigd in het gebouw.

Bijzonder aan Maraboe

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Een vast team met professionele medewerkers.
  • Spelen en ontwikkelen aan de hand van de VVE-methode Piramide.
  • 'Buiten zijn' en een goede samenwerking met de ouders staan centraal.
  • Fijne groepsruimtes, een speelhal en judozaal.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Maraboe
Tarbotstraat 18
5706 EJ Helmond
(t) groep: 088 2088 429
(t) kantoor: 088 2088 425
(e) kdv.maraboe@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder