wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Station | Ottersum

Kinderopvang midden in het centrum. Bij Station heeft je kind alle ruimte om te spelen en zich te ontwikkelen; binnen in de groepsruimtes of buiten op het grote speelplein met klimrek, speelhuisje, zandbak en schommels. Een geweldige plek om op ontdekking te gaan. In het gebouw van Station zijn ook peuterspeelzaal Ottertjes, de buitenschoolse opvang en basisschool De Brink gevestigd.

Bijzonder aan Station

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • en vast team met professionele medewerkers.
  • Leeftijdsgericht aanbod: op vaste momenten in de week is er een peutergroep voor de kinderen vanaf 2 jaar. Ook de kinderen van 0-2 jaar krijgen op deze momenten activiteiten aangeboden passend bij hun leeftijd en interesse.
  • Grote buitenspeelplaats en fijne groepsruimtes.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

 

Kinderdagverblijf Station
Brink 12
6595 AN Ottersum
(t) 088 2088 317
(e) station@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Verlengde opvang:
Maandag t/m vrijdag vanaf 7.00 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (welke je nodig hebt voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Gastouderbureau Spring positief beoordeeld

Zoals elk jaar is het gastouderbureau van Spring Kinderopvang onlangs weer geïnspecteerd door de GGD. In dit onderzoek zijn onder andere de aspecten pedagogisch beleid, personeel, veiligheid & gezondheid en kwaliteit getoetst. Op alle onderdelen scoorde het gastouderbureau positief. Een mooi compliment dus voor de bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau!

Lees verder

Spring eerste kinderopvang met DVVS

Na een succesvolle pilot, hebben Saasen Groep en Spring Kinderopvang de volgende stap gezet in hun samenwerking: alle locaties van de kinderopvangaanbieder in Noord-Brabant en Limburg gaan starten met het digitaal veiligheidssysteem DVVS. Het systeem wordt al veel in het onderwijs gebruikt.

Lees verder