wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Station | Ottersum

Kinderopvang midden in het centrum. Bij Station heeft je kind alle ruimte om te spelen en zich te ontwikkelen; binnen in de groepsruimtes of buiten op het grote speelplein met klimrek, speelhuisje, zandbak en schommels. Een geweldige plek om op ontdekking te gaan. Ook heeft kinderdagverblijf Station een aparte babygroep. Dat zorgt voor meer rust voor de kinderen. In het gebouw van Station zijn ook peuteraanbod Ottertjesbuitenschoolse opvang, en basisschool De Brink gevestigd. Bij kinderdagverblijf Station is flexibele opvang mogelijk.

Bijzonder aan Station

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Vast team met professionele medewerkers.
  • Leeftijdsgericht aanbod (horizontale groepen): er is een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). Peuteraanbod Ottertjes biedt opvang voor peuters met een VVE-indicatie. Een aparte babygroep zorgt voor meer rust op de groep.
  • De kinderen krijgen activiteiten aangeboden passend bij hun leeftijd en interesse.
  • Grote buitenspeelplaats en fijne groepsruimtes.
  • Mogelijkheid voor flexibele opvang.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

 

Kinderdagverblijf Station
Brink 12
6595 AN Ottersum
(t) 088 2088 316
(t) 088 2088 317
(t) 088 2088 318
(e) station@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Verlengde opvang:
Maandag t/m vrijdag vanaf 7.00 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (welke je nodig hebt voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje