wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf 't Kleine Atelier | Overloon

Kleinschalige kinderopvang in een knusse omgeving met een huiselijk karakter. Bij 't Kleine Atelier ivoelt je kind zich thuis. De warm ingerichte groepsruimtes bieden volop speelmogelijkheden: een rustige hoek voor baby's en wat meer uitdaging voor dreumesen. De peuters van 't Atelier kunnen volop spelen en ontwikkelen op de speciale peutergroep. Daarnaast is er binnen ook een eigen speelzaaltje. Buiten in de afgesloten tuin is meer dan voldoende ruimte voor alle kinderen. 't Atelier vormt samen met peuterspeelzaal 't Smurfje en de buitenschoolse opvang een kindcentrum en ligt op loopafstand van de Josefschool.

Bijzonder aan 't Kleine Atelier

  • Kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
  • Kleinschalige opvang met veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een klein team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Spelen en ontwikkelen aan de hand van het VVE-programma 'Uk en Puk'.
  • Een aparte peutergroep waar je kind goed voorbereid wordt op het basisonderwijs.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en basisschool.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf 't Kleine Atelier
Vierlingsbeekseweg 3
5825 AS Overloon
(t) 088 2088 291
(e) atelier@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur of op woensdag? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder