Dagopvang voor peuters (2-4 jarigen) bij Zazoe 2.0 | Reuver
Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Dagopvang voor 2-4 jarigen bij Zazoe 2.0 | Reuver

Dagopvang voor peuters in een knusse omgeving met een huiselijk karakter. Zazoe 2.0 biedt geborgenheid op een sfeervolle locatie, waar je kind zich thuis voelt. Onder begeleiding van de ervaren pedagogisch professionals wordt je peuter bij Zazoe 2.0 gestimuleerd om de wereld om zich heen te ontdekken. Zo leert het belangrijke vaardigheden die goed van pas komen op de basisschool. Dagopvang Zazoe 2.0 is samen met dagopvang Zazoe en bso Zazoe gevestigd in brede school Bösdael: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar onder één dak.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Zazoe 2.0

  • Dagopvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar.
  • Opvang met veel persoonlijke aandacht voor uw kind.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een peutergroep waar peuters door middel van het VVE-programma Uk&Puk goed worden voorbereid op het basisonderwijs.
  • Er is een duidelijk dagritme op de groep. Dit ritme is zichtbaar voor de kinderen door de dagritmekaarten en er wordt ook met hen over gesproken.
  • Activiteiten aan de hand van thema's. Er is een gevarieerd activiteitenprogramma dat alle ontwikkelgebieden aan bod doet komen. Je kind speelt, geniet en leert tegelijk. Spelenderwijs ontdekken!
  • Een eigen buitenspeelplaats waar samen met de peuters van groep Simba van dagopvang Zazoe heerlijk buiten gespeeld kan worden. Ook op de speelplaats van de basisschool mogen de kinderen spelen.
  • Goede samenwerking met de groepen Simba en Nala van dagopvang Zazoe, de bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan onze peuteropvang) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons àltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Kdv Spring Quote Foto Verkleind
“Ze staan elke dag weer voor de kinderen klaar”

Enthousiaste medewerkers die elke dag weer klaar staan voor de kinderen.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Dagopvang Zazoe 2.0
Meester Bosmanshof 1
5953 DM Reuver
(t) 088 2088 650
(e) do.zazoe2.0@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 7.30 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.