Voel je thuis bij kinderdagverblijf Zazoe | Reuver
Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Voel je thuis bij kinderdagverblijf Zazoe | Reuver

Kinderdagverblijf in een knusse omgeving met een huiselijk karakter. Zazoe biedt geborgenheid op een sfeervolle locatie. Hier voelt je kind zich thuis. De groepsruimte biedt een fijne speelplek, waarbij ook rekening is gehouden met de allerkleinsten. Voor peuters is er een aparte ruimte ingericht waar iedere dag extra uitdagende activiteiten worden aangeboden. Buiten kan je kind naar hartenlust spelen in de uitdagende, eigen tuin. Zazoe is samen met de dagopvang voor peuters en bso gevestigd in brede school Bösdael: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar onder één dak.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Zazoe

  • Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
  • Kleinschalige opvang met veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een eigen buitenspeelplaats.
  • Goede samenwerking met de dagopvang voor peuters, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan onze peuteropvang) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons àltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Kdv Spring Quote Foto Verkleind
“Een gezellige, veilige, betrokken en leerzame omgeving”

Dagopvang Zazoe is een gezellige, veilige, betrokken en leerzame omgeving voor mijn kind.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Kinderdagverblijf Zazoe
Meester Bosmanshof 3
5953 DM Reuver
(t) nala: 088 2088 651
(t) simba: 088 2088 652
(e) do.zazoe@spring-kinderopvang.nl

 

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 7.30 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.