wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Prinsjeshof | Venlo

Kinderopvang in een eigentijds en 'vorstelijk' onderkomen. Bij Prinsjeshof hoeft je kind zich niet te vervelen. Er zijn voldoende vriendjes en volop speelmogelijkheden. In de groepsruimtes vind je kind rust en verschillende speelhoeken, waarbij ook aan de allerkleinsten is gedacht met een babyhoek. De deuren tussen de ruimtes gaan geregeld open, zodat de kinderen lekker op ontdekkingstocht kunnen gaan. Ook buiten is genoeg te beleven; rollen van het grasheuveltje, rennen tussen de struiken, fietsen en nog veel meer. Naast het kinderdagverblijf is ook de buitenschoolse opvang voor kinderen tot 6/7 jaar in dit gebouw gevestigd. 

Bijzonder aan Prinsjeshof

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Meerdere groepen en veel mogelijkheden om samen te spelen.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Gezellige groepsruimtes, gescheiden door tussendeuren.
  • Een overzichtelijke en volledig afgeschermde buitenspeelplaats.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

 

Kinderdagverblijf Prinsjeshof
Prinsenstraat 29
5913 SV Venlo
(t) 088 2088 741
(e) prinsjeshof@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Feestelijke opening de Groene wereld

Vrijdag 9 november was het feest bij (voormalig) kinderdagverblijf de Circustent en buitenschoolse opvang de Boomhut van Spring Kinderopvang. In het bijzijn van kinderen, ouders, medewerkers en overige genodigden werd de naam onthuld en de opening gevierd van het nieuwe kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar: kindcentrum de Groene wereld.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder