wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Talentencampus | Venlo

Veelzijdige kinderopvang in een moderne omgeving. Bij Talentencampus kan je kind heerlijk spelen en zichzelf zijn. Buiten biedt de prachtige speelplaats veel mogelijkheden om je energie kwijt te kunnen. Maar ook binnen hoeft je kind zich niet te vervelen: koken in het keukentje, aan de slag in de bouwhoek, spelen in de poppenhoek of een spelletje doen op de groep. Alles kan. De allerkleinsten vinden rust in de babyhoek. In de ruime hal ligt een grote, zachte worm in en op de vloer. Hier kan je kind van alles ontdekken en fantaseren. Het kinderdagverblijf bevindt zich in Talentencampus Venlo, waarin o.a. ook de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en basisschool zijn gevestigd. 

Bijzonder aan Talentencampus

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Gezellige groepsruimtes, een grote hal om in te spelen en mooi buitenterrein.
  • Gezamenlijke activiteiten met PSW Junior.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

 

Kinderdagverblijf Talentencampus
Rijnbeekstraat 8
5913 GB Venlo
(t) 06 24 67 97 36
(e) kdv.talentencampus@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

Lrk-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder