Je nooit vervelen bij kinderdagverblijf Tovertuin | Venray
Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Je nooit vervelen bij kinderdagverblijf Tovertuin | Venray

Eigentijdse kinderopvang met een groen karakter, gevestigd in Medisch Centrum Buitenlust. Bij Tovertuin heeft je kind alle ruimte om te spelen en te ontwikkelen, binnen en buiten. In de lichte groepsruimtes zijn verschillende speelhoeken, waarbij ook met de allerkleinsten rekening is gehouden. Voor ieder wat wils. De extra speelruimte biedt rust, waar je kind even apart van de groep kan spelen of knutselen. De ruime, groen tuin is ingericht volgens het concept 'natuurlijk buitenspelen' met allerlei elementen die de fantasie en het spel van je kind stimuleren.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Tovertuin

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een mooi, eigentijds gebouw.
  • Twee groepen waarin kinderen van 0 tot 4 jaar samen worden opgevangen.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Fijne en uitdagende buitenspeelplaats met veel speelmogelijkheden en spelmateriaal.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons àltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Kinderdagverblijf
Tovertuin

Buitenlust 13
5803 AZ Venray
(t) Pip: 088 2088 448
(t) Woezel: 088 2088 449
(e) tovertuin@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 7.30 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.