wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Boefjesboot | Wanssum

Kleinschalige kinderopvang in een knusse omgeving, gelegen aan de rand van Wanssum. Bij de Boefjesboot voelt je kind zich thuis. De groepsruimte is een veilige, huiselijke plek waar je kind in alle rust op ontdekking kan gaan. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met een speciale babyhoek. In het midden van de ruimte staat een grote leeftafel om samen aan te eten en te spelen. De buitenspeelplaats is afgebakend en biedt volop speelmogelijkheden. Daarnaast mag het kinderdagverblijf ook gebruik maken van de diverse andere ruimtes in het gebouw. Boefjesboot is gevestigd in hetzelfde gebouw als de peuterspeelzaalbuitenschoolse opvang Kwaak en basisschool De Peddepoel.

Bijzonder aan Boefjesboot

  • Kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Gezellige groepsruimte met grote leeftafel voor gezamenlijke activiteiten.
  • Afgeschermde buitenruimte met veel speelmogelijkheden.
  • Goede samenwerking met de bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Boefjesboot
Gouverneur Houbenstraat 55
5861 CC Wanssum
(t) 088 2088 616
(e) kdv.boefjesboot@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag, dinsdag, donderdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Verlengde opvang:
Maandag, dinsdag en donderdag vanaf 7.00 uur

Behoefte aan opvang op woensdag of vrijdag? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Gastouderbureau Spring positief beoordeeld

Zoals elk jaar is het gastouderbureau van Spring Kinderopvang onlangs weer geïnspecteerd door de GGD. In dit onderzoek zijn onder andere de aspecten pedagogisch beleid, personeel, veiligheid & gezondheid en kwaliteit getoetst. Op alle onderdelen scoorde het gastouderbureau positief. Een mooi compliment dus voor de bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau!

Lees verder

Spring eerste kinderopvang met DVVS

Na een succesvolle pilot, hebben Saasen Groep en Spring Kinderopvang de volgende stap gezet in hun samenwerking: alle locaties van de kinderopvangaanbieder in Noord-Brabant en Limburg gaan starten met het digitaal veiligheidssysteem DVVS. Het systeem wordt al veel in het onderwijs gebruikt.

Lees verder