Voel je thuis bij peuterspeelzaal Puk | Deurne
Istock 1056360032 2000
Jouw locatie

Voel je thuis bij peuterspeelzaal Puk | Deurne

Peuteraanbod in een veilige omgeving en met een vaste dagindeling voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Bij peuterspeelzaal Puk kan je kind samen met andere peuters uit de buurt gezellig spelen en leren in de mooie, kindvriendelijke ruimte. De peuteropvang vindt plaats in het bso-lokaal van de Boskabouters op de Gerardusschool, waar ook onze buitenschoolse opvang Puk in gevestigd is.

De vaste pedagogisch professionals zorgen ervoor dat je kind zich thuis voelt en spelenderwijs belangrijke vaardigheden leert zoals samen spelen, delen en naar elkaar luisteren. Op de peuteropvang maken kinderen kennis met zingen, voorlezen, bewegen en knutselen met materialen als verf, klei, potloden, water en zand. Tevens bieden we veel extra’s, zoals een VVE- programma en andere leerzame, leuke activiteiten.

Op maandagochtend tijdens schoolweken van 09.00 tot 10.00 uur zijn kinderen van 1 tot 2 jaar oud samen met hun ouders van harte welkom bij onze speelinloop. Neem contact met ons op als je graag wil langskomen. Tijdens de speelinloop kunnen kinderen met hun ouders deelnemen aan diverse activiteiten. 

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Puk

  • Peuteraanbod voor kinderen van 2 tot 4 jaar: spelenderwijs voorbereiden op de basisschool.
  • Veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een veilige en warme omgeving die je kind uitnodigt om te spelen én te leren.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Volop mogelijkheden voor je peuter om de fantasie en creativiteit tot uiting te kunnen brengen.
  • Spelen en ontwikkelen aan de hand van de VVE-methode Uk & Puk.
  • Goede samenwerking met de basisschool: peuteraanbod en onderwijs in één vertrouwde omgeving.
  • Er worden verschillende keren per jaar gezamenlijke activiteiten met kleuterklassen georganiseerd.
  • Kom kennismaken tijdens de speelinloop. 

Goede voorbereiding op de basisschool

Op onze locaties voor peuteraanbod kan je kind spelen met leeftijdsgenootjes uit de buurt en leert je kind belangrijke vaardigheden die de overgang naar de basisschool gemakkelijker maken. Dit gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode. De activiteiten passen bij de interesses van je kind en bieden de uitdaging die je peuter nodig heeft om de wereld om zich heen te ontdekken.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Peuterspeelzaal Puk
Klingerveld 6
5752 AK Deurne
(t) 088 2088 667
(e) psz.puk@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag
Ochtend: 8.30 tot 13.15 uur

De peuterspeelzaal is gesloten in de zomervakantie (schoolvakantie basisschool) en in de kerstvakantie (week tussen kerst en nieuwjaar).

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.