Istock 1056360032 2000
Jouw locatie

Alles onder één dak bij peuterspeelzaal Mozaïek | Helmond Noord

Peuteraanbod in een modern, licht gebouw op een centrale plek. Bij Mozaïek voelt je kind zich thuis en kan het - in de veiligheid van de peuterspeelzaal - de wereld om zich heen ontdekken. De groepsruimte is gezellig ingericht met verschillende speelhoeken. Buiten kan je peuter even lekker uitwaaien op speelplaats. Naast de peuterspeelzaal zijn ook kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en basisschool Mozaïek gevestigd in het gebouw: spelen en leren voor kinderen van o tot 13 jaar in dezelfde, vertrouwde omgeving.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Mozaïek

  • Goede samenwerking met het kinderdagverblijf, bso en basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • Peuteraanbod voor kinderen van 2 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Een vast team met professionele medewerkers.
  • Zeer goede beoordeling door o.a. Onderwijsinspectie en GGD, lees hierover meer.
  • Spelen en ontwikkelen aan de hand van het VVE-programma Startblokken.
  • Gezamenlijke activiteiten met de kleuterklassen.
  • Extra taalstimulans met het programma Taalmozaïek.
  • Startgroep waarin de oudste peuters (vanaf 3 jaar en 9 maanden) samen met de instromers van 'groep 0' worden voorbereid op het basisonderwijs.
  • Buitenspeelplaats volgens het concept 'natuurlijk buitenspelen'. 

Startgroep

Kindcentrum Mozaïek in Helmond Noord kent een bijzonder initiatief: de Startgroep. Een unieke plek waar peuters van het peuteraanbod (Spring Kinderopvang) en jonge kleuters van de basisschool (Qliq Primair Onderwijs) - onder begeleiding van een enthousiast team - samen in één groep spelen, leren en zich ontwikkelen. Zo versterken kinderopvang én onderwijs elkaar in het belang van het kind. Benieuwd naar de Startgroep? Bekijk dan het onderstaande filmpje!

Goede voorbereiding op de basisschool

Op onze locaties voor peuteraanbod kan je kind spelen met leeftijdsgenootjes uit de buurt en leert je kind belangrijke vaardigheden die de overgang naar de basisschool gemakkelijker maken. Dit gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode. De activiteiten passen bij de interesses van je kind en bieden de uitdaging die je peuter nodig heeft om de wereld om zich heen te ontdekken.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Peuterspeelzaal Mozaïek
Nieuwveld 61
5702 HW Helmond
(t) 088 2088 592
(e) psz.mozaiek@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Mozaïek 1
Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 8.15 tot 12.15 uur

Maandag, dinsdag en donderdag
Middag: 13.00 tot 17.00 uur

Mozaïek 2 (startgroep)
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Ochtend: 8.30 tot 12.30 uur

Mozaïek 3
Maandag t/m donderdag
Ochtend: 8.15 tot 12.15 uur

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.