Van en met elkaar leren bij peuterspeelzaal 't Molentje | Vortum-Mullem
Istock 1056360032 2000
Jouw locatie

Van en met elkaar leren bij peuterspeelzaal 't Molentje | Vortum-Mullem

Peuteraanbod 't Molentje is gevestigd in basisschool Sint Anna. Basisschool Sint Anna is een kleinschalige basisschool gelegen in de kom van Vortum-Mullem. 't Molentje beschikt over een grote speelruimte die is ingericht naar behoefte van een peuter. Het peuteraanbod kan gebruikmaken van de uitdagende buitenspeelplaats en de inpandige speel- en gymzaal van de basisschool. Basisschool Sint Anna heeft het traditionele lesgeven in vaste groepen overboord gezet en werken in units, waar kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar zitten. Peuters van het peuteraanbod sluiten regelmatig aan in de unit van de onderbouw om zo al kennis te maken met school en leerkrachten. Zo leren we van en met elkaar.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan 't Molentje

  • Peuteraanbod voor kinderen van 2 tot 4 jaar: spelenderwijs voorbereiden op de basisschool.
  • Veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een veilige en warme omgeving die je kind uitnodigt om te spelen én te leren.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Peuters van het peuteraanbod zullen regelmatig aansluiten bij de onderbouw van de basisschool om zo al kennis te maken met school en leerkrachten.
  • Gevestigd in basisschool Sint Anna met uitdagende buitenspeelplaats en inpandige speel- en gymzaal, waar het peuteraanbod ook gebruik van maakt.

Goede voorbereiding op de basisschool

Op onze locaties voor peuteraanbod kan je kind spelen met leeftijdsgenootjes uit de buurt en leert je kind belangrijke vaardigheden die de overgang naar de basisschool gemakkelijker maken. Dit gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode. De activiteiten passen bij de interesses van je kind en bieden de uitdaging die je peuter nodig heeft om de wereld om zich heen te ontdekken.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Peuterspeelzaal 't Molentje

St. Cornelisstraat 14
5827 AL Vortum-Mullem
(t) 088 2088 690
(e) psz.molentje@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Dinsdag en donderdag
Ochtend: 8.30 tot 12.30 uur

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.