Ons aanbod in 2024
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

Ons aanbod in 2024

Omdat we willen dat iedereen mee kan doen en gebruik kan maken van onze opvang, luisteren we elk jaar goed naar ‘onze’ ouders.

Onze diensten en tarieven voor 2024 voor de dagopvang en buitenschoolse opvang zijn bekend. Omdat we willen dat iedereen mee kan doen en gebruik kan maken van onze opvang, luisteren we elk jaar goed naar ‘onze’ ouders. Dat hebben we ook gedaan voor ons aanbod voor 2024. Zo zijn de oudercommissies meegenomen in de adviesaanvraag en hebben we goed gekeken naar de input die binnenkomt via bijv. ons klantcontactcentrum. 

We behouden onze stevige basis 
De basis wordt nog steeds gevormd door onze 52-weken opvang, waarvoor bijna 95% van alle ouders kiezen. En natuurlijk blijven ook de 40-weken opvang, de opvang in vakanties, de extra opvang, de om-de-week-opvang en de flexibele dagopvang voor wisselende dagen gehandhaafd. 

En we hebben nog meer goed nieuws! 
Ondanks de stijgende kosten wordt opvang bij Spring volgend jaar voor de meeste ouders goedkoper. Hoe dat kan lees je in de brochure. Hierin vind je ook meer informatie over onze diensten, enkele wijzigingen in onze leveringsvoorwaarden en een link naar onze rekenhulp, zodat je zelf eenvoudig kunt berekenen wat de opvang in jouw situatie kost. 

Investeren in kwaliteit  
In 2024 blijven we investeren in onze opvang. Afgelopen jaar hebben we geïnvesteerd in de inrichting van locaties en de speelruimtes buiten. Ook zijn er nieuwe trainingen ontwikkeld voor onze professionals, en investeren we in goede arbeidsomstandigheden. We willen een goede en moderne werkgever zijn, waar mensen graag willen én blijven werken. Hiermee zorgen we voor stabiliteit op de groepen. Fijn voor kinderen en ouders.   

-> Bekijk de brochure over ons dienstenaanbod voor 2024 via deze link! 

Let op: Geef wijzigingen door aan de Belastingdienst voor jouw kinderopvangtoeslag. Volgende week ontvang je van onze klantenservice een overzicht met jouw nieuwe uurtarief voor 2024. Deze gegevens kun je hiervoor gebruiken. 

Meer informatie? 
In de brochure vind je meer informatie over ons aanbod in 2024. Ook vind je hierin links naar onze website met daarop onze vernieuwde leveringsvoorwaarden, de tarieven en de rekenhulp. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag 

P.s. Gaat jouw kind (ook) naar onze peuteropvang? Dan ontvang je later informatie over de nieuwe tarieven hiervoor. Voor het vaststellen van deze tarieven zijn wij afhankelijk van de gemeentes.