wij zijn spring.
wie word jij?

Bso De Boomhut | Deurne

Buitenschoolse opvang De Boomhut in de wijk St. Jozef is een fijne plek waar kinderen voor- en na schooltijd professioneel worden opgevangen door de vaste pedagogisch medewerkers. Door de vertrouwde omgeving en goede samenwerking met basisschool d'n Bogerd voelt je kind zich hier helemaal thuis. Bso De Boomhut deelt de ruimte met peuterspeelzaal PeuterhofkeAan de andere kant van de gang is kinderdagverblijf Hummelhonk gevestigd.

Bijzonder aan De Boomhut

  • Volop speelgelegenheid, binnen en buiten.
  • Ook een computer met leeftijdsgerichte spellen en een Wii. 
  • We maken gebruik van de gymzaal van d'n Bogerd, dus de kinderen kunnen volop hun energie kwijt.
  • Klein team met gemotiveerde medewerkers die ook op het kinderdagverblijf of bij de peuterspeelzaal werken. Heel vertrouwd dus voor de kinderen wanneer ze de overstap maken naar school en bso! 
  • Korte lijntjes met de basisschool m.b.t. overdracht kinderen (altijd in overleg met de ouders).
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso De Boomhut werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang De Boomhut 
Keltenstraat 16
5753 GN Deurne
(t) 088 2088 399
(e) bso.boomhut-deurne@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m donderdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang op andere dagen? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.