wij zijn spring.
wie word jij?

Bso 't Uilennest | Deurne

Buitenschoolse opvang ‘t Uilennest is gevestigd in basisschool Tijl Uilenspiegel en deelt haar ruimte met peuterspeelzaal Wilhelmientje. Er is een grote, speelse ruimte ingericht die voor elke leeftijd mogelijkheden biedt.

Bijzonder aan Uilennest

  • Goede samenwerking met school, zoals gezamenlijke activiteiten, vieringen en overdracht tussen opvang en onderwijs.
  • Fijne, geborgen plek.
  • Er is van alles te doen: bouwen met lego, knutselen, een boekje lezen, een leeftijdsgericht spel op de computer, het is allemaal mogelijk! 
  • Lekker buiten spelen op de grote speelplaats of binnen in de speelzaal van school.
  • Tijdens vakanties zijn de kinderen van harte welkom bij bso High 5. Er is dan een speciaal vakantieprogramma met extra leuke activiteiten, workshops en uitstapjes waardoor kinderen een onvergetelijke vakantie beleven. 

Uitdagende activiteiten

Bso 't Uilennest werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang 't Uilennest 
Schutsboom 14
5751 JB Deurne 
(t) 06 55 38 18 24
(e) uilenspiegel@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang op andere dagen of voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder