Natuurlijk buitenspelen bij bso De Korenaar | Helmond Brouwhuis
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Natuurlijk buitenspelen bij bso De Korenaar | Helmond Brouwhuis

Buitenschoolse opvang de Korenaar vormt samen met basisschool De Korenaar, peuteropvang De Korenaar en bso De Korenwolfjes Kindcentrum De Korenaar in Helmond. Door opvang en onderwijs op elkaar af te stemmen zorgen we voor een optimale ontwikkeling van je kind(eren). Zelfkennis, creativiteit, ondernemerschap, zelfvertrouwen en flexibel kunnen zijn: dat is waar Kindcentrum De Korenaar voor staat.

Wanneer je je kind(eren) hebt ingeschreven bepaalt onze afdeling kindplanning op welke locatie ze terecht kunnen in verband met de leeftijd. Kinderen tussen de 4 en 7 jaar komen in de meeste gevallen bij bso De Korenwolfjes en kinderen van 6 jaar en ouder bij buitenschoolse opvang De Korenaar.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan De Korenaar

  • Ruime speellocatie.
  • Uitdagende ruimte met o.a. een huishoek, bouwhoek, houtbewerkingsruimte, leeshoekhoek, knutselhoek en tal van leuke materialen.
  • Gebruik van gymzaal en het podium waar kinderen kunnen dansen of toneel kunnen spelen.
  • Ook mogen we gebruik maken van de bibliotheek. 
  • We maken gebruik van de speelplaats van school. Een gedeelte hiervan is ingericht volgens het principe 'natuurlijk buitenspelen'.
  • Fijne plek waar je kind zich thuis voelt. 
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso De Korenaar werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief. 

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang De Korenaar
Rector Heuvelsstraat 4
5704 AN Helmond 
(t) 088 2088 657
(e) bso.korenaar@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Na schooltijd
Maandag t/m vrijdag tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.