Natuurlijk buitenspelen bij bso De Korenaar | Helmond Brouwhuis
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Natuurlijk buitenspelen bij bso De Korenaar | Helmond Brouwhuis

Let op: bso De Korenaar opent maandag 8 januari 2024. Wanneer je je kind(eren) hebt ingeschreven bepaald kindplanning op welke locatie ze terecht komen in verband met de leeftijd. Kinderen tussen de 4 en 7 jaar komen waarschijnlijk terecht bij bso de Korenwolfjes en kinderen van 6 jaar en ouder bij bso de Korenaar. 

Buitenschoolse opvang de Korenaar vormt samen met de basisschool, buitenschoolse opvang De Korenwolfjes en de gelijknamige peuterspeelzaal kindcentrum De Korenaar in Helmond. Door opvang en onderwijs op elkaar af te stemmen zorgen we voor een optimale ontwikkeling van uw kind(eren). Zelfkennis, creativiteit, ondernemerschap, zelfvertrouwen en flexibel kunnen zijn: dat is waar De Korenaar voor staat. 

Spring kinderopvang

Bijzonder aan De Korenaar

  • Ruime speellocatie. 
  • Uitdagende ruimte met o.a. een huishoek, een bouwhoek, een houtbewerkingsruimte, een chill-hoek, make-up hoek, een knutselhoek en tal van leuke materialen. 
  • Gebruik van gymzaal en het podium waar kan worden gedanst en toneel gespeeld. 
  • Ook mogen we gebruik maken van de bibliotheek. 
  • We maken gebruik van de speelplaats van school. Een gedeelte hiervan is ingericht volgens het principe 'natuurlijk buitenspelen'. 
  • Fijne plek waar je kind zich thuis voelt. 
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie

Uitdagende activiteiten

Bso De Korenaar werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief. 

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang De Korenaar
Rector Heuvelstraat 4
5704 AN Helmond
(t) Binnenkort beschikbaar
(t) Binnenkort beschikbaar
(e) bso.dekorenaar@spring-kinderopvang.nl

 

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.