Wetenschap en techniek bij bso Trudo | Helmond Stiphout
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Wetenschap en techniek bij bso Trudo | Helmond Stiphout

Buitenschoolse opvang Trudo vormt samen met de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf en basisschool integraal kindcentrum Trudo. Een veilige, vertrouwde omgeving waar kinderen zich voor en na schooltijd en in de schoolvakanties zich geen moment zullen vervelen.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Trudo

  • Onderdeel van integraal kindcentrum Trudo, een uitdagende omgeving waar kinderen van 0 tot 13 jaar zich optimaal kunnen ontwikkelen.
  • Twee groepen: één voor de kleuters en één voor de oudere kinderen.
  • Extra activiteiten op het gebied van wetenschap en techniek (excellent profiel Trudo). Lees ook het artikel: 'IKC Trudo: kindcentrum met een technisch tintje'
  • Meerdere ruimtes waar kinderen allerlei activiteiten kunnen doen, maar ook even bij kunnen tanken na een drukke schooldag. Zoals een kunst- en cultuurhal, een boomhut in de groep, een ontdektuin voor de jongste bso'ers en in school o.a. een kookatelier en gymzaal.
  • Buiten zijn er volop speelgelegenheden, zoals een voetbalveld, schaakspel, pingpongtafel en klimrots.
  • Professioneel team met vaste, vertrouwde gezichten.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie.

Uitdagende activiteiten

Bso Trudo werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

 

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang Trudo 
St. Trudostraat 2
5708 GL Helmond
(t) 088 2088 443
(e) bso.trudo@spring-kinderopvang.nl 

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.