Voel je thuis bij kinderdagverblijf Trudo | Helmond Stiphout
Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Voel je thuis bij kinderdagverblijf Trudo | Helmond Stiphout

Kleinschalige kinderopvang met een knus karakter. Bij Trudo krijgt je kind alle ruimte om te spelen en te ontwikkelen. Op de babygroep vinden de allerkleinsten rust en veiligheid, terwijl de peuters meer uitdaging (én een goede voorbereiding op het basisonderwijs!) wordt geboden in de peutergroep. Het buitenterrein is volledig omheind en nieuw aangelegd volgens het concept 'natuurlijk buitenspelen': hier kan je kind heerlijk op ontdekkingstocht. Het kinderdagverblijf is net als de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en basisschool gevestigd in hetzelfde gebouw: opvang en onderwijs in dezelfde, vertrouwde omgeving.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Trudo

  • Kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, met veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Aparte babygroep en peutergroep.
  • Door schuifwand tussen de groepen kan één grote ruimte worden gecreëerd voor gezamenlijke activiteiten.
  • Een klein team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Nieuw aangelegde buitenruimte volgens het concept 'natuurlijk buitenspelen' (volledig omheind).
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaalbuitenschoolse opvang en basisschool: opvang en onderwijs in dezelfde, vertrouwde omgeving.
  • Lees ook het artikel: 'IKC Trudo: kindcentrum met een technisch tintje'

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons àltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Kinderdagverblijf Trudo
St. Trudostraat 2
5708 GL Helmond
(t) 088 2088 442
(e) kdv.trudo@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 7.30 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.