wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Trudo | Helmond Stiphout

Buitenschoolse opvang Trudo vormt sinds april 2018 samen met de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf en school integraal kindcentrum Trudo. Een veilige, vertrouwde omgeving waar kinderen zich voor en na schooltijd en in de schoolvakanties zich geen moment zullen vervelen.

Bijzonder aan Trudo

  • Onderdeel van integraal kindcentrum Trudo, een uitdagende omgeving waar kinderen van 0 tot 13 jaar zich optimaal kunnen ontwikkelen.
  • Twee groepen: één voor de kleuters en één voor de oudere kinderen.
  • Extra activiteiten op het gebied van wetenschap en techniek (excellent profiel Trudo). Lees ook het artikel: 'IKC Trudo: kindcentrum met een technisch tintje'
  • Meerdere ruimtes waar kinderen allerlei activiteiten kunnen doen, maar ook even bij kunnen tanken na een drukke schooldag. Zoals een kunst- en cultuurhal, een boomhut in de groep, een ontdektuin voor de jongste bso'ers en in school o.a. een kookatelier en gymzaal.
  • Buiten zijn er volop speelgelegenheden, zoals een voetbalveld, schaakspel, pingpongtafel en klimrots.
  • Professioneel team met vaste, vertrouwde gezichten.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie.

Uitdagende activiteiten

Bso Trudo werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

Buitenschoolse opvang Trudo 
St. Trudostraat 2
5708 GL Helmond
(t) 088 2088 668
(e) bso.trudo@spring-kinderopvang.nl 

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder