Alles onder één dak bij bso IKKE | Mill
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Alles onder één dak bij bso IKKE | Mill

Buitenschoolse opvang IKKE is gelegen in het prachtige, moderne gebouw van kindcentrum Mill. Hier zijn ook de dagopvangde peuteropvang, basisschool De Lens, openbare basisschool De Kameleon en het consultatiebureau te vinden. Hierdoor zijn alle voorzieningen voor ouders en kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar onder één dak te vinden.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan IKKE

  • Gelegen in het moderne kindcentrum Mill.
  • Meerdere, leeftijdsgerichte groepen.
  • Groepsruimtes die kinderen de gelegenheid geven hun eigen talenten te ontdekken en activiteiten met elkaar te ondernemen die aansluiten bij hun interesse.
  • Gebruik van de multifunctionele ruimtes, zoals de bibliotheek, speellokaal met podium.
  • Mooie buitenruimte met verschillende speeltoestellen.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Tip!
Gaat je kind naar basisschool De Schare in Sint Hubert of naar basisschool De Klimop in Wilbertoord? Op maandag en vrijdag wordt er door de scholen voor vervoer gezorgd, zodat je kind na school bij ons terecht kan!

Uitdagende activiteiten

Bso IKKE werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Bso Spring Buitenschoolseopvang
“Wij brengen ons kind met vertrouwen naar de bso”

Een fijne opvang waar wij ons kind met vertrouwen en een goed gevoel naartoe brengen! Daarnaast zijn wij erg blij met de fijne medewerkers.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang IKKE 
Langenboomseweg 1E
5451 JH Mill
(t) voor schooltijd:
     088 2088 439
(t) Strandjutter:
     088 2088 439
(t) dolfijn: 088 2088 436
(t) vuurtoren: 088 2088 440
(e) bso.ikke@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voor schooltijd
Maandag t/m vrijdag vanaf 7.30 uur

Na schooltijd
Maandag t/m vrijdag* tot 18.30 uur

*Op maandag en vrijdag wordt door de scholen voor vervoer gezorgd voor kinderen van basisschool de Schare in St. Hubert en basisschool Klimop in Wilbertoord. Opvang na schooltijd is dan mogelijk tot 16.30 uur of 18.30 uur.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.