Alles onder één dak bij bso IKKE | Mill
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Alles onder één dak bij bso IKKE | Mill

Buitenschoolse opvang IKKE is gelegen in het prachtige, moderne gebouw van kindcentrum Mill. Hier zijn ook het kinderdagverblijfde peutergroep, basisschool De Lens, openbare basisschool De Kameleon en het consultatiebureau te vinden. Hierdoor zijn alle voorzieningen voor ouders en kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar -heel handig- onder één dak te vinden.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan IKKE

  • Gelegen in het moderne kindcentrum Mill.
  • Meerdere, leeftijdsgerichte groepen.
  • Groepsruimtes die kinderen de gelegenheid geven hun eigen talenten te ontdekken en activiteiten met elkaar te ondernemen die aansluiten bij hun interesse.
  • Gebruik van de multifunctionele ruimtes, zoals de bibliotheek, speellokaal met podium.
  • Mooie buitenruimte met verschillende speeltoestellen.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Tip!
Gaat je kind naar basisschool De Schare in Sint Hubert of naar basisschool De Klimop in Wilbertoord? Op maandag en vrijdag wordt er door de scholen voor vervoer gezorgd, zodat je kind na school bij ons terecht kan!

Uitdagende activiteiten

Bso IKKE werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang IKKE 
Langenboomseweg 1E
5451 JH Mill
(t) vso: 088 2088 439
(t) Strandjutter:
     088 2088 439
(t) Dolfijn: 088 2088 436
(t) Vuurtoren: 088 2088 440
(e) bso.ikke@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag*
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

*Op maandag en vrijdag wordt door de scholen voor vervoer gezorgd voor kinderen van basisschool de Schare in St. Hubert en basisschool Klimop in Wilbertoord. Naschoolse opvang is dan mogelijk tot 16.30 uur of 18.30 uur.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.