wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Baloe | Tegelen

Buitenschoolse opvang Baloe is gevestigd in multifunctioneel centrum Passe Partout. In Passe Partout zijn ook dagopvangpeuteraanbod, logopedie, consultatiebureau/jeugdgezondheidszorg en basisschool Passe Partout te vinden. Op deze sfeervolle bso kunnen kinderen van 4 tot en met 13 jaar terecht voor een fijne tijd, voor en na schooltijd én in de schoolvakanties.

Bijzonder aan Baloe

  • Gezamenlijk gebruik van diverse voorzieningen, zoals het atelier, de keuken en de speelhal.
  • Kinderen mogen ook gebruik maken van allerlei faciliteiten in school, zoals het gymlokaal, het handenarbeidlokaal, de speelplaats enz.
  • Grote, bijzonder mooi aangelegde tuin.
  • Goede samenwerking met de dagopvang, peuterspeelzaal en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • Betrokken en ervaren medewerkers, die ervoor zorgen dat kinderen én ouders zich snel thuis voelen.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!
  • Bekijk ook: MFC Passe Partout, samen verder bouwen.

Uitdagende activiteiten

Bso Baloe werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Baloe
Van Wevelickhovenstraat 7a
5931 KS Tegelen
(t) 088 2088 338 of 088 2088 339
(e) bso.baloe@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje