wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Baloe | Tegelen

Buitenschoolse opvang Baloe is gevestigd in multifunctioneel centrum Passe Partout. In Passe Partout zijn ook dagopvangpeuteraanbod, logopedie, consultatiebureau/jeugdgezondheidszorg en basisschool Passe Partout te vinden. Op deze sfeervolle bso kunnen kinderen van 4 tot en met 13 jaar terecht voor een fijne tijd, voor en na schooltijd én in de schoolvakanties. 

Bijzonder aan Baloe

  • Gezamenlijk gebruik van diverse voorzieningen, zoals het atelier, de keuken en de speelhal.
  • Kinderen mogen ook gebruik maken van allerlei faciliteiten in school, zoals het gymlokaal, het handenarbeidlokaal, de speelplaats enz.
  • Grote, bijzonder mooi aangelegde tuin.
  • Goede samenwerking met de dagopvang, peuterspeelzaal en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • Betrokken en ervaren medewerkers, die ervoor zorgen dat kinderen én ouders zich snel thuis voelen.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Baloe werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Baloe
Van Wevelickhovenstraat 7a
5931 KS Tegelen
(t) 088 2088 344
(e) bso.baloe@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Beperkte telefonische bereikbaarheid

Donderdag 28 februari is het Servicebureau inclusief de Klantenservice van Spring niet tot beperkt telefonisch bereikbaar tussen 11.30 en 15.00 uur vanwege een langdurige stroomonderbreking. Indien mogelijk vragen we u op een ander tijdstip te bellen. Onze excuses voor het ongemak.

Lees verder

Groentenboxjes op de locaties in Venlo

Op 31 januari zijn vijf locaties van Spring in Venlo als eerste gestart met het groenteboxjesprogramma. Wethouder Frans Schatorje was op locatie Sam-Sam en heeft de kinderen voorgelezen en samen met hen groenten gegeten. Venlo heeft het groenteboxjesprogramma samen met Jongeren Op Gezond Gewicht Venlo, gemeenten Horst aan de Maas en Venray ontwikkeld, omdat uit onderzoek blijkt dat jonge kinderen te weinig groenten eten.

Lees verder