Knusse opvang met veelzijdige buitenruimte bij bso Vinckenhof 2.0 | Venlo
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Knusse opvang met veelzijdige buitenruimte bij bso Vinckenhof 2.0 | Venlo

Buitenschoolse opvang Vinckenhof 2.0 is gehuisvest op loopafstand van basisschool Willibrodus in wijkgebouw D'n Dörpel. Kinderen zijn hier na schooltijd van harte welkom om lekker te spelen en te ontspannen. De bso heeft een knus karakter door de kleinschalige, verticale groep. De verschillende groepsruimtes hebben voor ieder wat wils! Er is een chillplek om te kletsen of te lezen, een huishoek, een bouwhoek en een ruimte om gezelschapspelletjes te spelen, te knutselen aan de tafels of de filmhoek op te zetten. De eigen buitenruimte heeft het unieke concept van een leer-doe tuin: een moestuin met ontdekpad, zandbak en stoep, maar ook plek voor bouwdoeken en hangmatten. Kortom, je kind heeft hier volop uitdaging!

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Vinckenhof 2.0

  • Chillplek en verschillende speelhoeken (huishoek, bouwhoek en leeshoek) en een gedeelte voor de wat oudere kinderen (houtbewerkingshoek en gezellige chill-hoek).
  • Ruimte om gezelschapsspelletjes te spelen en te knutselen.
  • Prachtige leer-doe tuin: een moestuin met ontdekpad, zandbak en stoep, maar ook plek voor bouwdoeken en hangmatten waar de kinderen lekker kunnen spelen en ontdekken.
  • Goede samenwerking met peuteropvang Vinckenhof en de basisschool Willibrordus.
  • Bso Vinckenhof 2.0 heeft een nauwe samenwerking met onze andere locatie bso Vinckenhof.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens schoolvakanties voor een onvergetelijke vakantie! Opvang tijdens vakanties vindt plaats bij bij bso Talentencampus.

Uitdagende activiteiten

Bso Vinckenhof 2.0 werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Bso Spring Buitenschoolseopvang
“Persoonlijke aandacht”

Leuke locatie, gezellige sfeer en veel persoonlijke aandacht.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang Vinckenhof 2.0
Gulikstraat 200
5913 CZ Venlo
(t) 088 2088 518
(e) bso.vinckenhof2.0@
spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Na schooltijd 
Maandag, dinsdag en donderdag tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.